Reklam- och mediebyrå i Borgå, Finland

Maijamedia Ab konstruerar unikt mediamaterial samt layout till företag, grupper, föreningar och privatpersoner. Digitala & tryckta medier arbetar tillsammans som en helhet...

 
 

...Vi tycker att känslan för produkten är viktig och lägger vikt vid användarvänlighet, grafik och ett ekologiskt tänk. Några av våra främsta mål är att skapa "hållbara" produkter och betjäna våra kunders syften så länge som det är möjligt. Maijamedia AB är ett Finskt mediaföretag som har klassiskt Nordiska tankesätt och design. Vi finns till största del på den Finska marknaden
(i stor-Helsingfors och östra Uusimaa). Ni är välkomna att kontakta oss för vidare information.

Maijamedia Ab, +358 505 707 414
Lundagatan 10 B 45, 06100 Borgå, Suomi Finland
Organisationsnummer: FI22674364
www.maijamedia.com |

Kontakt

VD
Maija Luomala

+358 505 707 414

Maijas CV (eng)

View Maija Luomala's profile on LinkedIn
My Skype status


Varför behöver jag en hemsida?

I dagens läge är en hemsida en essentiell del av ett företag och kan betecknas som ett virtuellt visitkort. En hemsida med gedigen design ger att seriöst intryck till ett företag och kan ofta vara avgörande i kundens urvalsprocess. En hemsida är ett billigt verktyg att marknadsföra din verksamhet med och du når dina kunder dygnet om. Många kunder utforskar olika alternativ på internet innan de väljer leverantör.

Webbsidor - När du vill ha kvalité

Hur än din hemsida är tänkt att användas, bör den vara byggd med kvalité vad gäller utseende och innehåll. Varje projekt är unikt och vi kommer att hjälpa er att välja det bästa alternativet efter dina specifika behov. Kanske vill du kunna uppdatera din hemsida på egen hand? Kanske vill du "bara" ha en enkel info-sida på internet? Vad du än behöver, kan vi hjälpa dig.

Hemsidor skapade med Content Manager System (CMS)

Vill du uppdatera din hemsida på egen hand? CMS gör det möjligt för dig att själv bygga din hemsida och online-apps. Flera aspekter, såsom användarvänlighet och möjligheter till påbyggnad gör den till det mest populära verktyget när det gäller att skapa hemsidor. Det krävs nästan inga tekniska färdigheter eller förkunskaper för att kunna hantera dess innehåll. Om du klarar av att använda en textredigerare så klarar du av att uppdatera din hemsida. Med CMS klarar du exempelvis att bygga sidor för företag, grupper osv. men även sidor för mer personliga ändamål.

Traditionella hemsidor

En statisk hemsida är ett bra alternativ om din sida inte behöver uppdateras nämnvärt och innehållet är sparsmakat. Detta är oftast det billigaste alternativet. Ett alternativ för en mindre budget är att bygga en enkel kontakt/info-sida.

Innehåll

Innehållet på din webbsida bör vara enkelt, lätt att hitta och uppdatera! Överväg hur du placerar text och bilder så att du får en användarvänlig layout. Din hemsida är där för att ge svar till dina kunders frågor på ett förutsägbart sätt. Med bilder bygger du upp din önskade "känsla". Hur kan du göra detta bättre? Kontakta oss för en utvärdering. Vi kan hjälpa dig att skapa en bättre fungerande eller ny hemsida.

Besöksstatistik

Vill du ha uppföljning på trafiken på din hemsida? Vill du effektivisera din marknadsföring? Det är mycket användbart att hålla dig á jour med hur din hemsidas besökare agerar på internet. Saker du kan dra nytta av när du gör en statistikuppföljning är bl. a; populära sidor, tid spenderad på sidan, avvisningsfrekvens, trafikkällor, antal besök, länder, språk.

Helhetslösningar för nya företag

Maijamedia marknadsföringspaket inkluderar allt du behöver för att sjösätta eller ge ditt nya företag en flygande start. Eller varför inte göra om ditt varumärke om du inte är nöjd med dess image? Vi kan hjälpa dig med detta till ett överkomligt pris eftersom mycket av det arbete som läggs på en produkt är lätt att överföra till de övriga. Du kommer att bli överraskad över hur mycket människor som kommer att bli intresserade av dina tjänster och produkter, när de väl får reda på att de finns, så låt dem få reda på det.

Varumärken

Ett tydlig och enhetligt varumärke är lätt att lägga på minnet och använda till olika syften. Varumärket bör vara lätt att känna igen och sända signaler om professionalism och pålitlighet. Vi skräddarsyr alltid våra businesspaket, välj från följande:

– Företagsloggor
– Färger & typografi
– Broschyrer
– Affischer & reklamblad
– Visitkort
– Brev och kuvert

Trycksaker

Trycksaker går hand i hand med ditt företags varumärke och identitet samtidigt som det återspeglar företagets trovärdighet. De kräver uppdatering och en förmåga att framhäva fördelarna med just ert företag. Vi föredrar ett ekologiskt koncept. När en produkt är väldesignad kommer det på ett bättre sätt stå emot tidens tand och denna detalj skapar en hållbarhet tillsammans med det utvalda materialet. Hur skall det fungera i verkligheten? Vad är deras syfte? Välj det du föredrar från följande; broschyrer, reklam och budskap, visitkort, företags specifika material, tidskrifter, böcker, affischer, reklamblad mm.

Bilder med "känsla"

"Naturnära" är vårt motto när det gäller fotografering. Vad skulle du vilja fånga i dina bilder? Detaljer med speciellt värde? Färg eller känsla? Atmosfär? Människor eller uttryck? Välj din favorit från: Företag & miljö, människor & porträtt, barn & familj, bröllop & fest, mat & matsal, säsongstypiska foton & naturbilder.

Naturliga studioporträtt

Vår harmoniska och ljusa studio är belägen mitt i Borgå (4 mil öster om Helsingfors) i Finland. Vi erbjuder en behaglig miljö och ljussättning, utmärkt för att skapa mjuka, naturliga porträtt.

Bröllopsporträtt

Efter överenskommelse. Bröllopsporträtt kommer att i en naturinfluerad miljö, som vi väljer tillsammans med bröllopsparet. Fotograferingen tar ungefär 30-60 min. Tillägstjänster: förberedelser, bröllopsceremonin, bröllopsfest, gäster.

Annonsmodell

Vi tillhandahåller en fotomodell för marknadsföringskampanjer och TV-reklam. Ett tidslöst, elegant och klassiskt utseende för olika ändamål. Se modellkatalog >

Tidigare Projekt

Hommanäs Gård - Tillsatsämneslösa delikatesser!

Hommanäs Gård - Hommanäsin kartano, Porvoo

Underkläderaffär Magy's, Borgå

Naisten alusvaatteiden erikoisliike Magy's Porvoossa

Arvo Finland Oy, Borgå

Arvo Finland Oy | Pk-yritysten Arvo Tunnustukset

Fredrika's Källa | Borgå

Fredrikan Lähde

Great Lengths | Hair Extensions

Great Lengths Hiustenpidennykset

Laivapuuseppä | Feelsea Ky

Laivapuuseppä toteuttaa pienet ja suuret laivaunelmat!

Onnentäyttymys Oy | Retiment Home

Onnentäyttymys Oy | Ikäihmisten luonnonmukainen hoivakoti Pornaisissa

La Cabane Interior Design, Borgå

La Cabane | Klassinen sisustusliike Porvoossa

Homeopati & Homeopat - Jessica Nyman

Homeopatia & Homeopaatti Jessica Nyman

Kallioinen Yhtiöt Oy | Hyvinge

La Cabane | Klassinen sisustusliike Porvoossa

Hair and Beauty Salon Friset Oy | Helsingfors

Hius- ja kauneushoitola Salon Friset Oy | Helsinki

Gabrielle | Charter-veneilyä

Nautintoa merellä